Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Freud's Last Session (2024)
HD

Freud's Last Session (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme englezesti, Filme 2024
  • Actori: Anthony Hopkins, Matthew Goode, Jodie Balfour, Orla Brady, Stephen Campbell Moore, Liv Lisa Fries, Rhys Mannion, Patric Delaney, Tom Bishops, Gary Buckley
  • Regie: Matt Brown
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA, Marea Britanie
0 Voturi
20.02.2024, 13:15
216
0
Filmul spune povestea legendarului psihoterapeut Sigmund Freud, care s-a confruntat cu o întrebare crucială. În timp ce țările europene se pregătesc pentru un război prelungit și sângeros, omul de știință îl invită pe celebrul scriitor Clive Lewis acasă. Așa se face că oamenii care sunt complet diferiți în spirit intră într-o dispută despre Dumnezeu. Primul este încrezător că Domnul nu numai că există, ci și influențează în mod regulat destinele oamenilor. Al doilea, care se consideră un ateu convins, apără ideea unei respingeri complete a dogmei religioase.

Este posibil să ne imaginăm existența unui Dumnezeu atotputernic care observă ororile care se întâmplă în lume și nu face nimic? Brusc, disputa dintre scriitor și psiholog trece într-un cu totul alt plan, forțându-i pe eroi să ridice întrebări la care nu s-au gândit niciodată până acum. Cine se află în spatele adevărului și cine va trebui să declare înfrângere? Urmărește filmul Conform lui Freud online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba rusă. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Freud's Last Session (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)