Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
All American (2024) Sezonul 6
HD

All American (2024) Sezonul 6 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episodul 1
  • Nume original: All American (2024) Sezonul 6, Episodul 1
  • Gen: Dramă, Sport, Filme SUA, Seriale, Filme 2024
  • Actori: Daniel Ezra, Samantha Logan, Michael Evans Behling, Greta Oneyogou, Bre-Z, Cody Christian, Taye Diggs, Kareema Westbrook, Moneet Mazur, Chelsea Tavares
  • Regie: Michael Schultz, David McWhirter, Kelly Williams
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
02.04.2024, 15:57
66
0
Existența în renumita zonă din Los Angeles numită South Central deschide al naibii de puține perspective strălucitoare pentru o viață bogată și confortabilă pentru tânăra generație. În aproape toate cazurile, tinerii merg pe urmele rudelor, și anume calea strâmbă, angajându-se în distribuția de droguri și aderând la diferite grupuri. Nu există nicio îndoială că adolescentul de culoare Spencer James ar repeta soarta fraților săi mai mari, care acum ispășesc pedeapsa pentru jaf, dar tipul are o adevărată pasiune care depășește granițele criminalității și este devotat din toată inima fotbalului american. Serial TV All American sezonul 6 online gratuit HD 1080.

Petrecându-și toate zilele pe terenurile de sport, sau chiar doar în curte, devine liderul echipei școlii și într-o zi pepița este remarcată de antrenorul unui colegiu de elită din Beverly Hulls, care are nevoie disperată de un promițător. atacant. Billy Baker îl invită pe eroul să se mute cu ei, promițându-le o bursă și un loc în pensiune și, deși tipul nu este dornic să plece de acasă și din zona natală, doar un nebun poate refuza o astfel de ofertă. La fața locului, el observă cu surprindere condițiile luxoase de viață și de antrenament, dar locuitorii locului nu-l tratează de jos pe negru și sărac fără cea mai mică ostilitate. Desigur, Spence nu va renunța, iar viața lui anterioară l-a învățat să riposteze. În plus, antrenorul face totul pentru a-l ajuta pe noul venit să-și demonstreze abilitățile.

HD All American (2024) Sezonul 6, Episodul 1 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)