Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Totul se termină cu noi (2024)
Trailer

Totul se termină cu noi (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: It Ends with Us
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Blake Lively, Jenny Slate, Brandon Tyles, Justin Baldoni, Hasan Minhaj
  • Regie: Justin Baldoni
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.03.2024, 15:44
44
0
Adaptarea cinematografică a romanului lui Colleen Hoover It Ends With Us, cu Blake Lively și Justin Baldoni în rolurile principale, a primit o dată de premieră. Filmul va fi lansat în cinematografe pe 9 februarie 2024. Acest lucru a fost raportat de The Hollywood Reporter.

Filmările pentru proiectul de la Sony Pictures și Wayfarer Studios au început în New Jersey în luna mai. Echipa a reușit să finalizeze puțin mai mult de jumătate din film, dar munca de pe platou a trebuit să fie oprită din cauza unei greve a scenariștilor de la Hollywood. Producătorii speră să reia producția atunci când va apărea oportunitatea.

Cartea este despre o fată care se mută la Boston dintr-un oraș mic. Eroina se îndrăgostește de un neurochirurg, dar se teme de părerile lui despre relații. Baldoni însuși ecranizează povestea.

S-a raportat anterior că Lionsgate și Amazon Studios vor filma o continuare a filmului „A Simple Favor”. În continuare, Anna Kendrick și Blake Lively își vor relua rolurile.

HD It Ends with Us Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)