Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
S-a născut o stea (2018)
HD

S-a născut o stea (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Star Is Born
  • Gen: Dragoste, Dramă, Muzical, Romantic, Filme SUA, Filme frantuzesti
  • Actori: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Alec Baldwin, Rafi Gavron, Anthony Ramos, Andrew Dice Clay, Michael Harney
  • Regie: Bradley Cooper
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.01.2024, 01:58
113
0
Muzicianul country Jackson Maine, a cărui carieră scade rapid, întâlnește într-o zi o cântăreață talentată necunoscută, Ellie. Între personaje izbucnește o dragoste pasională. Jack o ajută pe Ellie să reușească. Dar cu cât cariera muzicală a lui Ellie câștigă mai repede avânt, cu atât îi este mai dificil să se împace cu faima lui care se estompează.
Celebrul actor Bradley Cooper a decis să devină regizor de data aceasta. A fost implicat direct în scrierea scenariului. Bărbatul a creat un musical uluitor, cu cântece înflăcărate, memorabile, dansuri lustruite și costume colorate. O tânără va fi în centrul intrigii filmului A Star Is Born. Ellie cântă excelent. Fata a mers mereu înainte, nu se oprește în fața dificultăților, nu renunță la visul ei prețuit. Desigur, trebuie să încerci să-i faci pe ascultători să acorde atenție vedetei tipice de la Hollywood. Ellie are abilități vocale fenomenale. Poate cânta mai multe instrumente muzicale. Din păcate, există deja un număr mare de cântăreți medii pe Olimpul faimei, pe care toți tinerii îi urmăresc cu răpire. Poate că personajul principal este superior lor în multe privințe, dar cu siguranță nu se poate lipsi de un mentor profesionist și înțelept. Un alcoolic și un aspirant muzician o ajută pe fată. A fost cândva un cântăreț country cu adevărat popular. Acum toate acestea sunt în trecut, el însuși și-a distrus cariera. Dar un sfat bun de la un ratat poate ajuta un artist aspirant. Filmul s-a dovedit a fi interesant și extrem de incitant.

HD A Star Is Born Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)