Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Regatul Cerului (2005)
HD

Regatul Cerului (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Kingdom of Heaven
  • Gen: Dragoste, Dramă, Război, Romantic, Filme SUA, Filme spaniole
  • Actori: Orlando Bloom, Eva Green, Marton Chokash, David Tulis, Hassan Massoud, Liam Neeson, Jeremy Irons, Edward Norton, Brendan Gleeson, Alexander Siddig
  • Regie: Ridley Scott
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Statele Unite ale Americii, Spania
0 Voturi
03.06.2023, 23:53
324
0
Această poveste începe cu fotografii sumbre-înmormântarea unei tinere frumoase. Trecând pe lângă procesiune, Baronul Gottfried de Ibelin (Liam Neeson) află că decedatul s-a sinucis după moartea singurului ei copil. Printr-o coincidență fatală, se dovedește că aceasta este soția fiului său nelegitim, pe care baronul îl caută pentru a dezvălui secretul nașterii. Poate în alte circumstanțe, fierarul Balian (Orlando Bloom) ar fi fericit cu un astfel de tată, dar acum bogăția și titlul nu-l atrag. Și totuși soarta are propriile planuri pentru că, după ce a refuzat rudenia și oferta tatălui său de a merge la Ierusalim, totul este aranjat diferit — într-un acces de furie, eroul îl ucide pe fratele său vitreg. Viața măsurată a unui sătean s — a încheiat-se alătură tatălui său și urmașului său, dar nici idila familiei nu se va întâmpla, deoarece baronul va muri în luptă, reușind să-și numească fiul cavaler. Nobilul nou bătut aproape a murit într-o furtună, angajat în luptă cu un sirian (și a câștigat) înainte de a ajunge la moșia tatălui său din Ierusalim. Prietenii și slujitorii îl salută cu amabilitate pe moștenitor, îl aduc la zi, femeile îl privesc pe tânărul chipeș și apoi talentul melioratorului se desprinde — se părea că a venit o nouă viață fericită a lui Balian, dar timpul era prea vag, eroul nu putea sta în tufișurile înflorite.

HD Kingdom of Heaven Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar