Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dragul meu John (2010)
HD

Dragul meu John (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Dear John
  • Gen: Dragoste, Dramă, Război, Romantic, Filme SUA
  • Actori: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Henry Thomas, D.J. Cotrona, Cullen Moss, Gavin McCulley, Jose Lucena Jr., Keith Robinson, Scott Porter
  • Regie: Lasse Hallström
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
08.01.2024, 22:35
77
0
Pentru un războinic adevărat, conceptele de datorie și onoare sunt de bază. De aceea, un soldat adevărat trebuie să aleagă întotdeauna acțiuni care să corespundă îndeplinirii propriei îndatoriri. Exact asta face și Ioan, care după evenimentele din 11 septembrie nu poate rămâne indiferent și se întoarce calm în patria sa. El trebuie să continue să existe în condiții de război continuu și să-și îndeplinească serviciul.

În același timp, el a promis căsătorie alesului său. Tanara Fecioara isi asteapta alesul. Ele pot doar să corespundă între ele, sentimentele fetei se diminuează treptat și încep să slăbească, deoarece John a promis anterior să vină și să se căsătorească cu ea, dar rămâne încă în război.

Prin urmare, ele doar corespund, iar dacă pentru Ioan aceste scrisori sunt singura speranță și singura legătură cu acea lume normală și lumea pentru care se luptă și se riscă, atunci pentru ea este doar o modalitate de comunicare care își pierde sensul din cauza timp. Scrisorile de la ea devin din ce în ce mai puține.

De spus că titlul filmului se referă la o unitate frazeologică din limba engleză: dear John sau Dear John. De regulă, fetele au început scrisorile cu aceste cuvinte, în care au recunoscut că au rupt relația atunci când nu doreau sau era dificil să-i spună persoanei despre asta în persoană.

HD Dear John Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1Server 2


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)