Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dragoste la foc mic (2023)
HD

Dragoste la foc mic (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
02.04.2024, 10:25
3426
0
În The Taste of Things (Dragoste la foc mic), drama plăcut frumoasă cu Juliette Binoche și Benoît Magimel, doi oameni plictisiști gătesc mâncare minunată și vorbesc despre mâncare minunată... și cam atât.

Nici Eugénie, nici soțul ei Dodin nu sunt de fapt plictisitori, dar Dodin în special este tipul care ar găzdui cina la care ai vrea să ajungi târziu să mănânci resturile, dar să nu suferi ore în șir când el vorbește despre mâncare și doar despre mâncare. .

În timp ce The Taste of Things, regizat de Anh Hung Tran, nu evocă niciun sentiment de suferință, bucuria pură și celebrarea mâncării și a chimiei nu se extinde niciodată dincolo de ecran. Este un mic film drăguț, perfect conceput pentru a servi o mică poveste drăguță, dar nu înseamnă niciodată mai mult decât atât.

Binoche este minunat ca întotdeauna, deși rolul Eugeniei nu este deosebit de convingător și nici provocator. Magimel are un rol mai complex, dar Gustul lucrurilor este în mare măsură neinteresat să-și disecționeze personajul într-o măsură semnificativă. Ceea ce ridică materialul nu sunt personajele și performanțele lor la fel de mult, ci chimia lor de neșters, care injectează o doză suplimentară de aromă în fiecare scenă în care sunt împreună.

Păcatul este că The Taste of Things nu petrece suficient timp cu cei doi împreună, singuri. Filmul prosperă în aceste momente de liniște, cum ar fi atunci când Dodin se așează să o observe pe Eugénie cum se scaldă – nu atât într-un mod sexual, ci mânat de pura fascinație pentru frumusețea ei.

HD The Taste of Things (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)