Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Din alte vieți (2023)
HD

Din alte vieți (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme 2023
  • Actori: Greta Lee, Theo Yoo, John Magaro, Moon Seung-ah, Seung Min Yim, Ji Hye Yoon, Won Young Choi, Ahn Min-Young, Seo Yeon-Woo, Kiha Chang
  • Regie: Celine Fiul
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Coreea de Sud
1 Vot.
13.03.2024, 19:15
41
0
Filmul „Din alte vieți (2023)” spune povestea întâlnirii mult așteptate a doi prieteni din copilărie, Young-na și Hae-sung, care nu s-au văzut de mulți ani. Prietenia lor a fost întreruptă atunci când Young-na s-a mutat în Canada împreună cu părinții ei, lăsându-l pe Hae-sung singur în țara sa natală. Au pierdut contactul și fiecare dintre ei a început să-și trăiască propria viață în diferite părți ale lumii. Cu toate acestea, 12 ani mai târziu, datorită tehnologiei moderne, Young-na și Hae-sung se regăsesc pe rețelele de socializare. Prin lungi conversații și schimburi de mesaje, ei descoperă că sentimentele pe care le-au avut în copilărie rămân neschimbate. Ei decid să se întâlnească și să petreacă o săptămână împreună la New York pentru a recupera timpul pierdut și a-și reface prietenia. Întregul film este o poveste emoționantă și emoționantă a modului în care adulții se pot reconecta cu sentimentele lor din copilărie și se pot reconecta cu cei pe care îi țineau cu mulți ani în urmă. Călătorind prin New York, amintirile vii și aventurile împreună îi ajută pe Young-na și Hae-sung să realizeze că încă mai simt o legătură specială unul cu celălalt. Pe lângă experiențe și amintiri reciproce, eroii se confruntă și cu diverse încercări și obstacole pe care trebuie să le depășească împreună. Ei învață că viața s-a schimbat și trebuie să se adapteze la o nouă realitate, dar cu ajutorul sprijinului celuilalt și a credinței în prietenia lor, depășesc toate dificultățile. Filmul „Password: Reconnection” ne face să ne gândim la importanța artei de a menține conexiuni reale, indiferent de timp și distanță. El ne învață că prietenia și dragostea pot depăși toate obstacolele, chiar și atunci când acestea par de netrecut.

HD Din alte vieți (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)