Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dans murdar (1987)
HD

Dans murdar (1987) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Dirty Dancing (1987)
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme SUA
  • Actori: Jennifer Gray, Patrick Swayze, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes, Jack Weston, Jane Brooker, Kelly Bishop, Lonnie Price, Max Cantor, Charles 'Honey' Coles
  • Regie: Emile Ardolino
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.01.2024, 19:16
27
0
Baby (așa o numesc prietenii ei) duce un stil de viață foarte sălbatic și se bucură de toate beneficiile. Atitudinea ei lipsită de griji dispare când îl întâlnește pe Johnny. Este un dansator profesionist, tipul are un control excelent asupra corpului său și nu-l costă nimic să seducă tânărul Baby. Johnny are un caracter furtunos și înfierbântat și, pe lângă faptul că are un control excelent asupra corpului său, poate dansa dansuri cu adevărat interzise. Părinții lui Francis, la fel ca toți vizitatorii hotelului, nu-l plac. Francis decide să facă un pas serios când află că partenera lui Johnny este însărcinată, iar acum nu are cu cine să danseze. Ea se oferă lui și devine partenerul lui. Nu numai în dans, acum sunt împreună de multă vreme - pe podea, în pat și în conversații. Dar unde o va duce această relație pe fata și va fi ceea ce a visat de la naștere? Ce urmeaza? Frances va trebui să treacă prin multe ca să crească.

HD Dirty Dancing (1987) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1