Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Hai, România! (2024)
Trailer

Hai, România! (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
28.01.2024, 04:22
155
0
Pentru fostul mare atacant al Stelei, care pe 3 ianuarie împlinește 61 de ani, data de 15 noiembrie 1989 a rămas de referință, nu doar în cariera sa, ci și în istoria fotbalului. El a reușit să aducă o calificare a Naționalei de fotbal a României la un Campionat Mondial, după o pauză de 20 de ani. Prin cele două goluri din trei înscrise de Balint în meciul cu Danemarca, România a putut participa la Cupa Mondială Italia 1990.

Cel care a jucat peste 300 de meciuri, a avut 34 de selecții la Echipa națională de fotbal a României cu 14 goluri marcate, a reprezentat naționala la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990, unde a marcat două goluri contra Camerunului și contra Argentinei, își amintește că, înaintea acestui meci decisiv, nu mai dăduse gol la Națională de patru ani și nu jucase deloc în acele preliminarii.

„Atunci când eram la echipa națională, reveneam după mai mult timp, mi-a trecut așa prin cap… Destinul ăsta întotdeauna a fost bun cu mine și au fost niște momente importante în viață. Eu cred mult în destin și nu în sensul că noi ne facem destinul. Ci destinul e făcut pentru fiecare dintre noi, noi doar îl urmăm.

Și mă gândeam cum ar fi acum să joc eu un meci de calificare? Acum vine meciul acela pe care îl jucam eu în cameră, când eram mic. Cu mingea făcută din ciorapii mamei… Și să dau eu gol și să ne calificăm”, își amintește fotbalistul, cu multe emoții. Spunând și că speră ca și actuala generație să mai treacă prin astfel de momente.

Alături de colegii săi va povesti, de asemenea, unde se afla în momentul Revoluției, cum a trăit acele momente și revenirea în țară și ce a însemnat acea perioadă pentru el.

HD Hai, România! (2024) film documentar Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1