Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Băiețelul lui Maxine: Povestea lui Tyler Perry (2023)
HD

Băiețelul lui Maxine: Povestea lui Tyler Perry (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Maxine’s Baby: The Tyler Perry Story
  • Gen: Filme 2023, Documentar
  • Regie: Gelila Bekele
0 Voturi
20.11.2023, 19:32
24
0
Salutări din nou din întuneric. Pentru cei care au batjocorit filmele „Madea” sau aparițiile periodice pe ecrane ale lui Tyler Perry în roluri secundare, acest documentar de la Gelila Bekele (ea și Perry împart un copil) și Armani Ortiz vă va deschide ochii asupra mașinii de a face bani. și forța de neoprit care este Tyler Perry. În mod clar, mai mult un tribut adus realizărilor sale decât o scufundare profundă în om, afacerea lui și viața lui, filmul ne lasă cu respect deplin pentru ceea ce a realizat, precum și o înțelegere a unui mogul din industrie care menține controlul complet asupra proiectele lui.

Creditele de deschidere joacă ca un trailer de patru minute pentru filmul pe care urmează să-l urmărim, iar asta este probabil în beneficiul celor care nu au fost atenți la succesul continuu al lui Perry și la construirea sa a unui imperiu media în ultimele două decenii. . Timpul este petrecut în copilăria sa în New Orleans, unde, din păcate, a fost atât de grav maltratat de tatăl său încât ulterior și-a schimbat numele din Emmett Perry Jr în Tyler, pentru a crea distanța emoțională de care avea nevoie.

Prietenul său apropiat, Oprah Winfrey, afirmă că Perry „a transformat durerea în putere”, iar cea mai mare parte a filmului detaliază cum a trecut de la autofinanțarea unei mici producții de teatru la construirea întinsei Studiouri Tyler Perry pe un teren de 330 de acri din Atlanta, care a fost inițial. baza Armatei Confederate, Fort McPherson. De fapt, marea deschidere a studiourilor din 2019 este folosită ca un pic de structură definitorie, deși oricând, săritul înainte și înapoi dă un sentiment de redundanță.

Studiourile sunt destul de impresionante, la fel ca și faptul că Perry a realizat acest lucru în afara sistemului tradițional de la Hollywood. Și, în afară de povestea remarcabilă „cărpe-la-bogăție”, abilitatea lui Perry de a-și deschide propria cale neconvențională este cea care atrage cel mai mult respect. El a recunoscut publicul negru subdeservit și subestimat și s-a angajat să furnizeze materiale pentru „publicul său”. Începând cu primul său film, DIARY OF A MAD HOUSEWIFE (2005), Perry și-a pus la punct planul. În timp ce criticii au lovit, filmul a încasat. Președintele Lionsgate, Michael Paseornek, a luat în seamă și, din nou, Perry a respins sistemul cerând controlul creativ, proprietatea asupra lucrării sale și stabilirea de noi parametri pentru serialele TV și sindicarea.

Aici se insistă asupra eticii muncii a lui Perry, la fel ca și dragostea lui pentru mama sa Willie Maxine Perry, care apare în câteva clipuri și fotografii. Vărul Lucky Johnson oferă cele mai perspicace observații personale despre cum a fost copilăria traumatizantă a lui Perry, dând crezare succesului remarcabil. Determinarea lui Perry este fără reproș, la fel și duritatea sa mentală și capacitatea de a se concentra pe control și proprietate. Muzica/partitura filmului este adesea intruzivă și arogantă, adesea distrage atenția de la poveste, iar filmul este probabil cu 20 până la 30 de minute mai lung decât ar trebui să fie. Cu toate acestea, adoptarea unei abordări a festivalului de dragoste are sens în acest caz, deoarece Tyler Perry a progresat de la visător la realizat, iar lecțiile sunt clare.

HD Maxine’s Baby: The Tyler Perry Story Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1