Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Un profet (2009)
HD

Un profet (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Un prophète (2009)
  • Gen: Dramă, Filme frantuzesti, Crimă
  • Actori: Tahar Rahim, Nils Arestrup, Adel Bensherif, Reda Kateb, Ishem Yacoubi, Jean-Philippe Ricci, Gilles Cohen, Pierre Leccia, Antoine Basler, Fued Nassa și alții
  • Regie: Jacques Audiard
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.04.2024, 17:04
38
0
Condamnat la șase ani de închisoare, Malik El Jebena pare comparat cu alți prizonieri ca fiind cel mai „verzi” și mai vulnerabili. Are 19 ani. Nu știe nici să scrie, nici să citească. Nu are persoane dragi în afara zidurilor închisorii.

Totul se schimbă atunci când Luciano, liderul unei bande autoritare de corsici, decide să-i încredințeze lui Malik o serie de sarcini periculoase și riscante, a căror punere în aplicare, sub presiunea corsicanilor, ar putea distruge pe oricine, dar nu pe el. Fiecare sarcină îl întărește pe Malik. El învață repede să trăiască într-o lume nouă. Câștigă încrederea corsicanilor și musulmanilor. Și în curând începe să-și creeze propriile planuri îndrăznețe.

HD Un prophète (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)