Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Spectrul răzbunării (2001)
HD

Spectrul răzbunării (2001) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: El espinazo del diablo - The Devil's Backbone
  • Gen: Dramă, Fantastic, Mister, Filme spaniole, Filme mexicane, Crimă
  • Actori: Marisa Paredes, Eduardo Noriega, Federico Luppi, Fernando Thielve, Inigo Garcés, Irena Vicedo, José Manuel Lorenzo, Francisco Maestre, Junio ​​​​Valverde, Berta Ojea
  • Regie: Guillermo del Toro
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Spania, Mexic, Argentina
0 Voturi
06.01.2024, 02:28
157
0
Casares și Carmen conduc un mic orfelinat într-o zonă îndepărtată a Spaniei în timpul războiului civil spaniol. Desigur, pe lângă cuplul căsătorit, în conac mai sunt și alți oameni care îi ajută pe cupl să aibă grijă de orfelinat: Jacinto, păzitorul pământului, și Conchita, profesoara.

Brusc, cineva atacă adăpostul, apoi Casares și Carmen sunt legați de loialiștii republicani și este furat un cufăr mare de aur, care este folosit pentru a susține vistieria republicană; Poate nu întâmplător, azilul a fost atacat și de trupele lui Francisco Franco, după care acum se găsește o bombă în curtea casei.

Într-o zi, un băiat pe nume Carlos ajunge într-o casă cu doi republicani, amândoi îi cer pe Casares și Carmen să-l primească pentru că tatăl său a murit luptând cu naziștii. Casares și Carmen îl acceptă, iar băiatul se împrietenește curând cu Jaime, un băiat cu reputația de martir față de alți copii. Dar Carlos începe curând să aibă viziuni despre un fenomen misterios pe care nu-l poate identifica și aude povești ciudate despre un copil pe nume Santi, care a dispărut în ziua în care a apărut o bombă lângă un orfelinat...

HD El espinazo del diablo - The Devil's Backbone Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar