Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Portocala mecanică (1971)
HD

Portocala mecanică (1971) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Clockwork Orange
  • Gen: Thriller, Filme SUA, Filme englezesti, Crimă
  • Actori: Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates, Warren Clarke, John Clive, Adrienne Corry, Carl Duhring
  • Regie: Stanley Kubrick
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie
0 Voturi
13.01.2024, 18:01
70
0
Viitorul apropiat, care înspăimântă cu ordinele și moravurile sale. Lumea s-a schimbat și a adus cu ea un sistem complet diferit de viață socială. Alex este liderul îndrăzneț al unei bande de criminali. Ei își câștigă existența comitând jafuri, acționând în locuri în care civilii nu pot cere ajutor. Banda îi atacă pe cei fără apărare, ia tot ce au și, de asemenea, le poate viola și ucide victimele. Sunt niște adevărați niște ticăloși.

Liderul lor, Alex, are propriile sale hobby-uri. Preferă să asculte muzică clasică. Dar îi place și să consume droguri. Împreună cu bandiții săi, merge adesea la un bar numit „Vaca”. Acest loc este a doua lor casă, deoarece sunt vizitatori regulați aici. Dar foarte curând viața nepedepsită a acestei bande se va schimba.

După o altă crimă monstruoasă, Alex este prins în sfârșit. El este condamnat la paisprezece ani de închisoare. Dar după doi ani de condamnare, el decide să-și scurteze șederea după gratii. El devine un participant la un experiment pe care oamenii de știință îl lansează. Potrivit acestora, mintea prizonierului va fi curățată de subconștientul său anterior. La sfârșitul ședinței de terapie, Alex ar trebui să devină o altă persoană.

HD A Clockwork Orange Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)