Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Din Raiul meu (2009)
HD

Din Raiul meu (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Lovely Bones (2009)
  • Gen: Dramă, Fantastic, Thriller, Filme SUA, Filme englezesti, Crimă
  • Actori: Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Michael Imperioli, Saoirse Ronan, Rose McIver, Christian Thomas Ashdale, Rhys Ritchie, Carolyn Dando
  • Regie: Peter Jackson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie, Noua Zeelanda
0 Voturi
16.01.2024, 03:54
176
0
Susie Salman era tânără și fericită, avea doar 14 ani, când vecinul ei, un maniac dezgustător, o violează și apoi o omoară. Astfel, toate grijile și bucuriile adolescentine ale Susiei sunt întrerupte într-o clipă, iar ea este trimisă în alte lumi.
Singura problemă este că fetița nu poate renunța la trecutul ei și astfel este blocată între două lumi. Între plecarea finală și existența ulterioară și lumea muritorilor, lumea pământească. Ea locuiește în spațiul unui fel de purgatoriu și spațiu intermediar. Fata continuă să observe Pământul și locuitorii pământești.
În special, se uită la ucigașul ei, care continuă să locuiască în orașul ei și este încă interesat de fetițe. Desigur, este îngrijorată de capturarea și poate chiar de distrugerea acestui maniac. Într-un fel sau altul, în timp va trebui să se împace cu ea însăși și să încerce să renunțe la vechi pentru a găsi ceva nou. Până la urmă, pentru a te trezi trebuie mai întâi să adormi, la fel cum pentru a începe o nouă viață trebuie să o completezi pe cea anterioară.
Filmul este bazat pe romanul cu același nume al lui Alice Sebold. În același timp, trebuie spus că adaptarea cinematografică este realizată destul de aproape de textul original, ceea ce cu siguranță poate mulțumi fanilor acestui roman, precum și munca scriitorului în general.
Violul este o crimă brutală care duce adesea la moartea violatorului. Așa poți explica povestea unei fetițe de paisprezece ani, care a fost violată și putrezită fără milă de vecinul ei pedofil. S-a dovedit că sufletul ei minuscul nu a rezistat acestei sarcini, motiv pentru care fata moare. Ea se găsește într-o lume incredibilă și plină de calm și echilibru. Totul în jurul ei este atât de liniştitor, ceva ca raiul. Cu toate acestea, pe pământul muritor, personajul principal are încă treburi neterminate. Din cer, ea urmărește cum familia și prietenii ei încearcă cu disperare să găsească vinovatul morții ei. Acest lucru este și mai greu pentru ea, pentru că este insuportabil să-i privești pe cei dragi suferind.
Pentru a găsi rapid vinovatul, ea decide să ajute puțin. În ciuda faptului că trupul ei nu mai aparține sufletului ei, personajul principal, cu tot felul de gesturi și indicii, își conduce rudele la maniac. Va reuși ea să reușească, pentru că în lumea următoare, acest bărbat groaznic încă o bântuie. Nimeni nu s-a gândit că confruntarea dintre maniac și fata fragilă va continua. Susie încearcă cu disperare să dea indicii tuturor pentru a le arăta cu cine locuiesc cu adevărat cei dragi alături.

HD The Lovely Bones (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar