Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Devil's Peak (2023)
HD

Devil's Peak (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Billy Bob Thornton, Robin Wright, Jackie Earle Haley, Emma Booth, Caitlin Nakon, Brian D ' Arcy James, Harrison Gilbertson, Hopper Penn, Jared Bankens, Griff Furst
  • Regie: Ben Young
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
01.08.2023, 22:32
123
0
Principalele evenimente ale complotului prezentat al narațiunii actuale a acestui film se dezvoltă pe teritoriul Carolinei de Nord din Appalachians. Figura centrală de actorie devine un tânăr de optsprezece ani pe nume Jacob McNeely. Până la un anumit moment, viața lui curgea în cursul obișnuit măsurat, unde nimic nu prefigura schimbări și evenimente drastice atunci când era necesar să se ia decizii de viață extrem de importante. Doar o dată un tânăr a întâlnit o fată de care s-a îndrăgostit aproape la prima vedere. Ea și-a reciproc sentimentele. Dar situația este complicată de tatăl lui Iacov. Acest om este angajat într-o afacere criminală și este angajat în vânzarea de metamfetamină, care a devenit acum un adevărat avocat. Între el și iubita lui iubită, cu care ar dori să părăsească Munții, trebuie să facă o alegere decisivă. Dar cum va fi?

HD Devil's Peak (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1