Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Devil's Peak (2023)
HD

Serial Devil's Peak (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Seriale, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Billy Bob Thornton, Robin Wright, Hopper Penn, Caitlin Nacon, Emma Booth, Jackie Earle Haley, Brian D'Arcy James, David Callaway, Jared Bankens, Mark Ashworth
  • Regie: Ben Young
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
05.04.2024, 09:35
190
0
Jacob, un tânăr de optsprezece ani din Carolina de Nord, s-a confruntat cu un val furtunos de provocări ale vieții. Trăind sub același acoperiș cu tatăl său polițist, care abuzează de funcția sa și este implicat în trafic de droguri, tânărul se confruntă în fiecare zi cu grosolănia și caracterul dur al acestui bărbat. Viața lui Iacov seamănă cu o luptă constantă în care nu există nici un moment de pace. Totuși, totul se schimbă atunci când în viața lui apare o fată fermecătoare. La prima vedere, el înțelege că ea este cea care poate aduce lumină și căldură lumii lui. Romantismul lor înflorește neașteptat de repede, iar acest lucru îi dă lui Jacob speranță pentru un viitor mai bun.

Îndrăgostiții încep să plănuiască să se mute în alt oraș, visând la o viață nouă, departe de probleme și dificultăți. Dar planurile lor i se dezvăluie tatălui lui Iacov, iar acum tânărul se confruntă cu o alegere dificilă. Va rămâne în acest oraș, condamnându-se la luptă și disperare constantă, sau va decide să facă un pas îndrăzneț - să renunțe la tot și să plece, lăsându-și tatăl în pace? Această alegere devine un test pentru Iacov care îl va ajuta să înțeleagă cine este cu adevărat și ce contează cu adevărat pentru el.

HD Serial Devil's Peak (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E05


S01E04


S01E03


S01E02


S01E01
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)