Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Conspirația (2013)
HD

Conspirația (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Closed Circuit (2013)
  • Gen: Dramă, Mister, Thriller, Filme SUA, Filme englezesti, Crimă
  • Actori: Eric Bana, Rebecca Hall, Ciaran Hinds, Jim Broadbent, Kate Locke, Katherine Press, Patrick Warner, Ricky Nixon, Daniel Tuite, Zora Bishop
  • Regie: John Crowley
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie
0 Voturi
01.02.2024, 03:02
44
0
Acțiunea acestui film are loc în Anglia. Un atac terorist teribil a avut loc brusc în Londra. Explozia puternică a ucis un număr mare de oameni nevinovați în apropiere. Peste o sută de civili au devenit victime aleatorii ale unor circumstanțe tragice. Autorii acestei crime brutale nu au fost prinși imediat.

Cu toate acestea, o bandă binecunoscută de teroriști din oraș, pe care poliția o monitorizează îndeaproape de mult, este suspectată. Ofițerii de poliție au efectuat o vizită surpriză la locul suspectat al unei bande criminale. În timpul raidului agresiv, poliția a ucis mai multe persoane din acest grup terorist. Un bărbat pe nume Farukh Erdogon a fost arestat și luat în arest.

El este acuzat că a comis un atac terorist teribil și de amploare. Procurorul general angajează doi avocați cu experiență pentru a-l apăra. O tânără pe nume Claudia Simmons-Howe îl va apăra împotriva acuzațiilor în toate ședințele închise. Un bărbat pe nume Martin Rose îl va reprezenta pe acuzat la o audiere publică. Întregul proces este urmărit îndeaproape de agenții serviciilor secrete și de guvernul însuși.

HD Closed Circuit (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1