Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Anatomia unei prăbușiri (2023)
HD

Anatomia unei prăbușiri (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
19.11.2023, 20:53
251
0
În centrul complotului thrillerului dramatic "Anatomia unei căderi" se află scriitoarea germană Sandra Voiter. În ultimul an, ea, împreună cu soțul ei Samuel și fiul lor orb Daniel, în vârstă de unsprezece ani, duc un stil de viață retras într-un oraș îndepărtat din Alpii francezi. După moartea misterioasă a soțului ei, viața Sandrei este în haos, deoarece moartea ciudată a soțului ei coincide cu descrierea crimei într-una din cărțile ei scrise anterior. Un bărbat este găsit mort lângă casă, motiv pentru care poliția încearcă să afle ce s - a întâmplat cu adevărat-dacă a fost ucis sau s-a sinucis.
în timpul anchetei, soția devine principalul suspect, deși tatăl cu o rană fatală pe cap a fost găsit de fiul său mergând cu un câine, cuvintele sale sunt puse la îndoială pentru că băiatul este orb. Sandra însăși a presupus că Samuel ar fi putut cădea de la o fereastră de la etajul doi. Autopsia nu a dat rezultate concrete, iar metoda morții a rămas discutabilă. Dar poliția trebuie să găsească vinovatul și, din moment ce în acel moment erau doar două persoane în casă – ea și soțul ei, atunci soția devine cel mai probabil vinovat, ca întotdeauna. Și, deși Sandra susține că nu este implicată în uciderea lui Samuel, avocatul îi explică femeii cum arată situația din exterior.
Curând procesul se transformă într-o adevărată anatomie a căderii vieții de familie a Sandrei și a lui Samuel. Toate" rufele murdare " ale familiei sunt scoase, fiecare ceartă este văzută ca un motiv pentru distrugerea reciprocă, fiecare cuvânt este auzit ca o posibilă insultă. Poliția caută, de asemenea, motive pentru sinuciderea soțului ei, dar presa este de partea acuzării. Întreaga viață căsătorită a unui cuplu este disecată sub o lupă și în vedere publică. Un an mai târziu, fiul lui Daniel participă la procesul mamei sale, unde istoria căsătoriei sale este studiată în mod cuprinzător și nu există nici un scop în vedere. Este fals să-ți dovedești nevinovăția dacă alții au crezut deja în ea.

HD Anatomie d'une chute (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1