Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ziua Mamei este anulată (2023)
HD

Ziua Mamei este anulată (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: ¡Hasta la madre del día de las madres!, Mother's Day Is Cancelled
  • Gen: Filme mexicane, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Gală Montes, Michel Duval, Leticia Huijara, Anette Michel, Alejandro Camacho, Geraldine Galvan, Giovanna Reynaud, Anah, Kenneth Lav, Ignacio Guadalupe, Ra, Adalid, Alfredo Alfonso, Ant
  • Regie: Javier Colinas
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Mexic
2 Voturi
29.05.2023, 22:19
105
0
Lydia și Manuel sunt un cuplu tânăr ale cărui familii s-au întâlnit o singură dată. Acum trebuie să se reunească din nou pentru a sărbători Ziua Mamei. Dar există un secret în familie care, de îndată ce este dezvăluit, va schimba totul. Esmeralda și Rosa trebuie să se bazeze unul pe celălalt pentru a trece printr-o zi care pare să fie împotriva lor.

Când Lydia și Manuel s-au căsătorit, au decis că este timpul să-și prezinte familiile. Întâlnirea a decurs bine, dar nu a fost deosebit de distractivă. Acum, după un timp, vor sărbători împreună Ziua Mamei. Lydia și Manuel speră că acest lucru îi va ajuta pe familiile lor să se cunoască mai bine și să devină mai apropiați.

Cu toate acestea, ca în orice familie, fiecare are propriile secrete. Și când unul dintre ei este dezvăluit, duce la consecințe grave. Esmeralda și Rosa, mamele Lydiei și Manuel, se află în centrul evenimentelor. Trebuie să ia o decizie care le va schimba viața pentru totdeauna.

Din fericire, nu sunt lăsați singuri. Lydia și Manuel stau lângă ei, gata să ajute și să sprijine. Dragostea și devotamentul lor le permit să depășească dificultățile care apar în această zi. Această zi a mamei devine o experiență de neuitat pentru toată lumea, care îi ajută să se cunoască mai bine și să înțeleagă că familia este cel mai important lucru din viață.

"Ziua Mamei" este un film despre dragoste, familie și cum să facem față dificultăților împreună. El ne amintește că familia nu este doar momente ideale, ci și dificultăți pe care trebuie să le depășim împreună. Acest film va fi un cadou minunat pentru toți cei care își apreciază cei dragi și vor să petreacă timp cu ei de Ziua Mamei.

HD ¡Hasta la madre del día de las madres!, Mother's Day Is Cancelled Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1