Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Virgin la 40 de ani (2005)
HD

Virgin la 40 de ani (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The 40 Year Old Virgin
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Catherine Keener, Seth Rogen, Paul Rudd, Elizabeth Banks, Steve Carell, Romany Malko, Leslie Mann, Garry Bednob
  • Regie: Judd Apatow
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 00:50
19
0
Andy Stitzer (Steve Carell) este o virgină de patruzeci de ani. Deși pare să arate bine, se îmbracă normal și nu suferă de nicio perversiune sexuală. Pur și simplu s-a întâmplat așa. Fie și-a scos sutienul fără succes, fie a dat peste o mătușă care iubește lucrurile CURAȚE - pe scurt, nu a ieșit. Nu e sortit. Dar Andy nu s-a sinucis din cauza asta. Ei bine, o virgină - și o fecioară. Dă-l dracului. În cele din urmă, are un apartament confortabil, o colecție excelentă de personaje din benzi desenate din plastic, o consolă de jocuri cu un scaun corespunzător și o slujbă - nu una preferată, până la urmă, vorbim despre un depozitar într-un magazin de echipamente electronice. , dar dacă te gândești bine, merită să dai electronice mult mai distractive decât, de exemplu, hamburgeri.

Colegii de muncă ai lui Andy nu realizează la început că tipul este virgin. Partenerul său Cal (Seth Rogen) crede în general că Stitzer este un criminal în serie, deoarece nu participă niciodată la divertismentul general, nu bea, nu fumează și arată extrem de misterios. Cu toate acestea, într-o zi, Cal, Jay (Romany Melko) și David (Paul Rudd) l-au invitat pe Andy să joace poker, el a fost de acord, iar în timpul jocului a devenit cumva clar că Stitzer nu înțelegea nimic despre toate lucrurile astea femei. În același timp, Andy a respins indignat sugestia că era gay. Ei bine, pentru ca băieții să nu gândească așa ceva, a trebuit să recunosc că era doar virgin.

La început, desigur, Cal, Jay și David nu au rezistat să-l batjocorească pe Stitzer. Dar apoi au ajuns la concluzia că asta i se poate întâmpla oricui, așa că sarcina lor era să-l ajute pe Andy să-și piardă virginitatea, care era indecentă la vârsta lui, fapt pentru care au început să-l ducă pe tip în baruri și să-l învețe să fie deștept. Dar acest lucru nu a ajutat - Andy nu a întâlnit niciodată fata visurilor sale. Ei bine, sau cel puțin o fată care l-ar priva de cel mai ieftin lucru din viața lui.

Cu toate acestea, după un timp, o anume Trish (Catherine Keener) rătăcește în magazinul în care lucrează Stitzer. Ea vinde articole pe E-Bay și vrea să vadă cum funcționează vânzătorii live. Ei încep imediat ceva ca o aventură cu Andy, dar dacă va ajunge în faza de pat este o altă mare întrebare. Mai mult, Trish are propriile ei dificultăți și tot felul de „gândaci” și nici măcar nu poți număra câți „gândaci” are Stitzer!

HD The 40 Year Old Virgin Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1