Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Vacanță All Inclusive (2009)
HD

Vacanță All Inclusive (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Couples Retreat (2009)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Vince Vaughn, Jason Bateman, Faizon Love, Jon Favreau, Malin Akerman, Kristen Bell, Kristin Davis, Kali Hawk
  • Regie: Peter Billingsley
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 15:16
27
0
A fost creat un program unic care permite cuplurilor care sunt pe punctul de a divorța să simtă din nou emoțiile pe care le-au avut la început. Doar câteva cupluri au decis să ia parte la proiectul pilot și vor merge pe o insulă tropicală unde își vor petrece următoarele zile. Cuplurile sunt complet diferite unul de celălalt, pentru că unii chiar au nevoie de acest program pentru a-și recupera vechile sentimente, în timp ce alții au decis să se distreze. Însă când au ajuns în zonă, după ce au terminat un curs de comunicare cu psihologii, au început să înțeleagă că și ei aveau o mulțime de probleme la care trebuiau lucrate.

Aceste glume, care sunt folosite constant în acest film, pot fi înțelese de cei care sunt căsătoriți de mult timp și au trăit împreună în multe situații de viață. Există o atmosferă romantică grozavă pe această insulă și este imposibil să fiți supărați unul pe celălalt aici sau să încercați să vă faceți rău unul altuia. Acest program a reunit adevărați specialiști care lucrează la astfel de probleme de mulți ani și pot fi mândri de succesele și realizările lor. Cuplurile căsătorite vor trebui să încerce din greu, deoarece rezultatul va depinde nu numai de psihologi, ci și de ei înșiși.

HD Couples Retreat (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1