Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Wild Cards (2024)
HD

Serial Wild Cards (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episod 1,2
  • Nume original: Serial Wild Cards (2024) Episodul 1,2,3,4,5
  • Gen: Dramă, Filme 2024, Comedie, Crimă
  • Actori: Vanessa Morgan, Giacomo Gianniotti, Terry Chen, Michael Xavier, Amy Goodmurphy, Fletcher Donovan, Jason Priestley
  • Regie: James Jenn, Winifred Jeong, Sean Piller
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
0 Voturi
18.01.2024, 21:13
256
0
Personajul principal este o domnișoară care organizează diverse escrocherii. Ele pot surprinde chiar și pe cel mai experimentat observator. O personalitate lejeră și energică este capabilă să ducă la bun sfârșit orice întreprindere. Dar deseori încalcă linia legii. Până la un anumit punct, fiecare dintre faptele ei a fost impecabilă. Dar dacă, în ciuda tuturor abilităților ei, oamenii legii sunt interesați de eroină?
După ce se face o greșeală, va urma un lanț de evenimente nu cele mai plăcute. Ea va fi prinsă în capcană. Și singura modalitate de a rezolva situația este de a conveni la o înțelegere neobișnuită. Deci, viclenia și perseverența ei vor fi utile unui detectiv nu foarte experimentat. Împreună trebuie să devină o echipă concentrată. Această experiență devine foarte neobișnuită pentru eroină. Ce se întâmplă dacă, după ce a participat la acest experiment, ea începe să simtă diferit despre viață?

HD Serial Wild Cards (2024) Episodul 1,2,3,4,5 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01


S01E02
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar