Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Tărâmul viselor (2023)
HD

Serial Tărâmul viselor (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
27.03.2024, 12:52
75
0
În Margate, sora mai mare a lui Trish este însărcinată și așteaptă o fată. Surorile ei Claire și Leila s-au adunat în jurul ei, împreună cu mama lor. Însă întoarcerea neașteptată a celeilalte surori a lui Mel amenință să destabilizeze întreaga familie.

Bazat pe scurtmetrajul cu același nume al lui Sharon Horgan, câștigător al BAFTA în 2018, este o comedie-dramă despre secretele, iubirile și dorințele a patru surori, explorând relațiile uneori disfuncționale ale femeilor de-a lungul generațiilor.
Când Trish află că este din nou însărcinată, este sigură că de data aceasta va fi o fată. Surorile ei Claire și Leila se adună în jurul ei, împreună cu mama și bunica ei, pentru a sărbători nașterea ei iminentă, dar sosirea neașteptată a celei de-a patra surori a ei, Mel, amenință să le zguduie mica lume.
În rolurile principale, Freema Agyeman, Lily Allen, Frances Barber, Samantha Bond

Minunata Sharon Horgan („The Garvey Sisters Conspiracy”, „Catastrophe”) a fost implicată în crearea seriei Dreamland. Serialul se bazează pe scurtmetrajul lui Horgan „The Summer of Morgana Robinson”, iar ea însăși este unul dintre producători.

Dreamland este o melodramă britanică foarte fermecătoare, cu un ton ironic rece care compensează în mare măsură simplitatea intrigii. Da, aceasta este o poveste exclusiv despre relații: familie, dragoste, despre drame de viață și vise simple - despre o familie, despre propria casă, despre oportunitatea de a reuși într-o profesie neașteptată. După cum se potrivește cu bunele seriale de televiziune, melodrama de aici este legată de probleme stringente ale vremurilor noastre, fie că este vorba despre rasă - dintre cele patru surori, Trish are pielea întunecată și îi este mai greu să trăiască într-un oraș britanic de provincie decât surorile ei albe. Sau problema relațiilor între persoane de același sex: după o căsnicie nefericită și un soț abandonat, Cheryl își găsește adevărata fericire alături de o altă femeie. Dar, din nou, chiar dacă este 2023, într-un oraș conservator de provincie, cât de sigur este pentru ea să fie atât de neconvențional de fericită?

În comparație cu alte seriale în care a fost implicată Sharon Horgan, Dreamland are o intonație mai blândă și mai puțin provocatoare, deși stilul ei de semnătură este încă vizibil în dialoguri minunate și pline de spirit și în unele scene amuzante și pline de lacrimi. Dar, cu toate acestea, principalul avantaj al seriei nu este scenariul fermecător, ci personajul principal. Mel este interpretat de minunata cântăreață pop Lily Allen. Acesta este primul ei rol pe ecran (după un debut în teatru triumfător) și este o plăcere deosebită să o urmăresc în Dreamland. Dacă ați căutat divertisment ușor, foarte englezesc, Dreamland ar putea fi chiar pe aleea voastră.

HD Dreamland Episodul 1,2,3,4,5,6 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01S01E02S01E03S01E04


S01E05


S01E06

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)