Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial iCarly Revival (2023) Sezonul 3
HD

Serial iCarly Revival (2023) Sezonul 3 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 3, Episodul 1,2,3
  • Gen: Dramă, Romantic, Seriale, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Jerry Trainor, Nathan Kress, Miranda Cosgrove, Lacey Mosley, Stuf Alexander, Mary Shire, Daniel Morrow, Rushi Kota
  • Regie: Nathan Kress, Phil Lewis, Melissa Joan Hart, Gene Sagal, Anthony Joseph Bogat, Morenike Joela Evans
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
1 Vot.
01.06.2023, 10:55
77
0
Evenimentele din sezonul următor al serialului de comedie, concepute pentru un public adolescent, au loc după doar nouă ani de la evenimentele proiectului original. Carly are aproape treizeci de ani, dar încă păstrează infantilismul de care toți colegii ei adulți au scăpat de mult. În ciuda învățământului superior și a unei romantici de scurtă durată, personajul principal este încă plin de entuziasm pentru un nou lot de povești delirante.
Carly continuă să comunice cu fratele ei retardat mental, care câștigă semnificativ mai mult decât sora sa, dar, în același timp, se limitează la comunicarea cu sexul opus, concentrându-se pe singurătate. Personajele seriei se intersectează din când în când cu probleme de vârstă, încercând să nu se uite la pașapoartele lor. Spencer s-a îmbogățit brusc, în timp ce Sam și-a dat seama de un vis vechi și a devenit unul din banda motocicliștilor. În ceea ce privește Freddie, viața sa personală, precum și cariera sa, este o mizerie completă. După ce a închiriat un apartament cu prietena ei Harper, veselă prost Carly încearcă să se cunoască din toate unghiurile. La un moment dat, în creierul ei apare o idee strălucită despre renașterea celui mai prost canal YouTube din univers, numit odată în onoarea ei. Din acest moment, încep noi aventuri ale eroilor vechi, încercând prin orice mijloace să iasă din bazinul problemelor vieții adulte.

HD Serial iCarly Revival (2023) Sezonul 3 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
ICARLY Sezonul 3, Episodul 1


ICARLY Sezonul 3, Episodul 2
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1