Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Rutina, bat-o vina! (1999)
HD

Rutina, bat-o vina! (1999) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Office Space (1999)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Ron Livingston, Jennifer Aniston, David Herman, Ajay Naidu, Diedrich Bader, Stephen Root, Gary Cole, Richard Riley, Alexandra Wentworth, Joe Baze
  • Regie: Mike Judge
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 01:06
26
0
Într-o zi, personajul principal a devenit victima hipnozei altcuiva. Și-a dat din greșeală că nu i-a fost deloc convenabil să i se spună brusc că este o altă persoană - un huligan iresponsabil, un ticălos, un necinstit. Acest lucru nu i-a fost deloc plăcut să-și dea seama, ci doar din obișnuință pentru o vreme. După aceea și-a dat seama că totul nu era atât de rău.

Motivele au fost simple. Eroul și-a dat seama că trebuie să petreacă mult timp pe noi direcții în viață. Ei bine, de exemplu, spune-i să meargă dracului cu munca lui. Sau faceți totul pentru ca șeful să nu-l mai enerveze. Spre surprinderea tuturor, acest comportament a jucat doar în mâinile lui. Promovarea din cariera mea a fost dovada asta. Acestea nu sunt toate surprizele care l-au așteptat pe eroul din față.

HD Office Space (1999) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1