Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Talentatul domn Ripley (1999)
HD

Talentatul domn Ripley (1999) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Talented Mr. Ripley
  • Gen: Dramă
  • Actori: Jude Law, Matt Damon, Gwyneth Paltrow
  • Regie: Anthony Minghella
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.03.2024, 13:34
70
0
A fost odată ca niciodată un băiat american simplu - Tom Ripley (Matt Damon). Din păcate, a avut ghinion cu nașterea lui. Tatăl lui nu era un magnat al petrolului sau, în cel mai rău caz, un rege al săpunului. Deci bietul Tom a trebuit să se bazeze doar pe el însuși. Cu toate acestea, el s-a născut în America, unde chiar și un băiat cu părul roșu pe nume Willie Gates a vândut castane prăjite din copilărie, dar apoi a crescut rapid, a devenit incredibil de bogat și a primit un tort în față, așa că toate drumurile au fost deschise pentru Tom. . Dar nu se grăbea să vândă castane sau să inventeze o linie de asamblare în industria auto, ci doar a învățat să cânte la pian destul de decent. Totuși, acest lucru nu i-a fost de folos pe viitor...>

Dramă „Talentatul domnul Ripley”. Tom a împrumutat odată un sacou de la Universitatea Princeton de la unul dintre cunoscuții săi pentru a lucra ca însoțitor la una dintre petreceri. Un anume magnat bogat pe nume Herbert Greenleaf (James Rebhorn) a observat jacheta lui Tom și a decis că absolvise Princeton. După aceasta, magnatul l-a invitat pe Tom să îndeplinească o misiune delicată - să meargă în Italia, unde singurul său fiu trăia și irosise bani de mult timp, pentru a încerca să-l convingă să se întoarcă în America și, în sfârșit, să înceapă să învețe Afacere de familie. Dacă Tom a fost de acord să îndeplinească această misiune, magnatul i-a promis că îi va da o mie de dolari drept indemnizație de călătorie, ceea ce era o mulțime de bani la acea vreme.

Dramă „Talentatul domnul Ripley”. Tom este de acord și pleacă în Italia. Acolo descoperă pe Greenleaf Jr. (Jude Law) relaxându-se cu iubita lui Margie Sherwood (Gwynette Paltrow). Tom se mulțumește destul de stângaci în încrederea lor („Dickie Greenleaf! Sunt eu - Tom Ripley! Tu și cu mine am studiat la Princeton!” - Da? Din anumite motive, nu-ți amintesc de tine. Ne-am întâlnit? - Ei bine, din moment ce ne-am întâlnit amândoi a studiat acolo, asta înseamnă că probabil ne-am întâlnit! - Ah, înțeleg. Ei bine, atunci vino cândva să ia cina cu noi. - Cu plăcere"), după care începe să petreacă plăcut timp în compania acestor tineri.

Dramă „Talentatul domnul Ripley”. Datorită faptului că Tom a studiat în prealabil unele obiceiuri ale lui Dickie (de exemplu, Dickie este foarte pasionat de jazz, iar Tom, întors în America, a studiat serios numele interpreților de jazz și le-a identificat lucrările după ureche), el devine apropiatul lui. prieten. Desigur, Tom nu îl va convinge pe Dickie să se întoarcă în America, pentru că atunci viața luxoasă a lui Tom se va sfârși și o mie de dolari nu vor fi de ajuns pentru a-i rezista o viață. Prin urmare, Tom îi mărturisește sincer lui Dickie despre scopul misiunii sale și despre recompensa bănească primită de la tatăl său, după care cheltuiesc cei mai mulți bani pe un aparat nou și foarte modern (pentru acele vremuri) - un frigider. În plus, Tom este un imitator foarte talentat al vocilor altora, al felului de a vorbi și chiar al scrisului de mână, ceea ce îl distrează foarte mult pe Dickie.

Dramă „Talentatul domnul Ripley”. La început, Dickie îl consideră pe Tom aproape un frate și îl tratează foarte călduros, dar treptat atitudinea lui Dickie față de Tom devine din ce în ce mai rece. În primul rând, Tom este un homosexual latent care are o atracție pur fizică pentru Dickie și nu o ascunde întotdeauna. În al doilea rând, Dickie înțelege că Tom s-a atașat de el ca o lipitoare, trăiește din banii lui Dickie, își poartă lucrurile și, în plus, ca „frate”, își permite să-i dea lui Dickie tot felul de sfaturi și încearcă să se ceartă între el și Margie. În cele din urmă, situația ajunge într-o fundătură și într-un moment frumos, când merg cu barca, Dickie îi spune lui Tom tot ce crede despre el și îi spune că se va căsători cu Margie și că este timpul ca Tom să se întoarcă în America. Tom, înfuriat, îl lovește pe Dickie în față cu o vâslă, încep să lupte, iar Tom îl ucide pe Dickie cu o vâslă... Aceasta este o astfel de „tragedie americană”, doar într-o versiune pederastică.

Dramă „Talentatul domnul Ripley”. După aceasta, Tom vine cu un gând care i-a trecut prin minte și bunicului Lenin: „Cel care nu a fost nimeni va deveni totul”. Tom a fost multă vreme dezgustat de el însuși - un ratat incapabil care nu are nimic bun în viața lui, așa că își însușește pașaportul și carnetul de cecuri al lui Dickie (fotografia din pașaportul lui Dickie este destul de depășită și el însuși nu a fost adesea recunoscut de ea, dar semnătura lui Dickie, Tom știe să forjeze perfect), după care începe să călătorească prin Italia sub numele de Dickie Greenleaf. El îi spune lui Margie că Dickie a plecat la Roma și nu vrea să vadă pe nimeni și își creează un alibi pentru orice eventualitate, cazând într-un hotel sub numele Dickie, altul sub numele Tom, în timp ce sună periodic de la un hotel la altul. , lăsând mesaje pe robotul telefonic.

Dramă „Talentatul domnul Ripley”. Ce ticălos este acest domnul Ripley. În plus, nu trăiește doar sub numele de Dickie, ci călătorește prin Italia, unde mulți „membri ai înaltei societăți” îl cunosc pe Dickie, el începe o aventură cu o fată din înalta societate (Kate Blanch).

HD The Talented Mr. Ripley Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)