Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Peter Five Eight (2024)
CAM

Peter Five Eight (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Jet Jandreau, Kevin Spacey, Rebecca De Mornay, Jake Weber, Michael Emery, Garrett Smith, Dale Dobson, John Autryn, Kelly Pauling, Michelle Farbman
  • Regie: Sala Michael Zaiko
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
30.03.2024, 14:47
40
0
Agentul special Pete s-a săturat să alerge și să urmeze ordine și este pe cale să se retragă. Există liniște, liniște, comunicare cu nepoții și copiii. Un singur lucru îl desparte pe om de a-și realiza planurile - o ultimă misiune reușită. Cazul final și demisia, cu posibilitatea de a merge într-o casă confortabilă. Situația devine dificilă; este necesar să se elimine persoanele periculoase care nu sunt în relații prietenoase și care locuiesc într-un oraș de provincie. Pare o misiune simplă, dar apar dificultăți cărora nici măcar un spion experimentat nu le poate face față. Nu există altă opțiune, îndeplinirea obiectivelor și eliminarea bandiților îi va permite să se întoarcă acasă. Oponenții nu vor sta și vor aștepta și vor face mișcarea lor.

HD Peter Five Eight (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)