Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Oh, Ramona! (2019)
HD

Oh, Ramona! (2019) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Erotic, Romantic, Filme 2019, Filme romanesti, Comedie
  • Actori: Basil Eidenbenz, Aggie Kukavka, Holly Horne, Bogdan Iancu, Adina Stetzu, Andromeda Godfrey, Joachim Ciobanu, Gina Pistol, Michaela Mihut, Howard Dell
  • Regie: Cristina Jacob
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Romania
1 Vot.
12.01.2024, 14:52
320
0
Filmul „Oh, Ramona!” 2019 spune povestea vieții lui Andrei, un tocilar de șaisprezece ani care nu prea are succes cu fetele și alți băieți de vârsta lui. Relația lui cu clasa, care îl batjocorește constant din cauza modestiei și fragilității sale, este din ce în ce mai proastă. Singura lui sarcină este să împartă anunțuri în timp ce poartă un costum neobișnuit de vacă care îi sperie pe toți cei din jurul lui. Totuși, soarta îl duce la Ramona - o fată tânără, neobișnuit de frumoasă și sexy, care stârnește dorința în mulți dintre colegii săi de clasă. Alegerea Ramonei cade însă tocmai asupra lui Andrei, ceea ce a fost o adevărată surpriză pentru el. Când i-a cerut să meargă la o întâlnire, ea a decis să se răzbune pe el pentru prima lor întâlnire și a venit cu un plan perfid. Cum se vor desfășura evenimentele în acest film incitant? Urmăriți „Oh Ramona!” 2019 și află despre toate!

HD Oh, Ramona! (2019) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar