Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Nu priviți în sus (2021)
HD

Nu priviți în sus (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Don't Look Up
  • Gen: Filme 2021, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Rob Morgan, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman
  • Regie: Adam McKay
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
22.03.2024, 15:53
35
0
Este greu să ai încredere într-o persoană pe care o cunoști și pe care o conduci pentru prima dată. De asemenea, este de o importanță deosebită ceea ce anume dorește să transmită și să spună această persoană. Această situație s-a întâmplat cu eroii noștri, doi astronauți. Aceasta este o situație foarte amuzantă și amuzantă care s-a petrecut în spațiu la câteva sute de kilometri de Pământ, unde doi prieteni studiau spațiul și au aflat că în șase luni va cădea un meteorit mare pe Pământ, care va distruge tot ce se află pe el. De aici începe scopul principal pe care și l-au stabilit. Zburați în toate țările sau în întreaga lume și spuneți oamenilor despre un eveniment teribil care s-ar putea întâmpla foarte curând. Desigur, oamenii nu le cred, îi consideră nebuni și în general încearcă să-i evite. Dar băieții nu renunță și sunt încă pe calea către obiectivul lor.

Mă întreb ce se va schimba această veste după ce toată lumea va afla despre ea? Cum vor începe oamenii să se comporte după aceste evenimente teribile? Și, în general, băieții pot greși în predicții? Urmărește filmul Don’t Look Up online 2021 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Don't Look Up Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)