Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Musica (2024)
HD

Musica (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Romantic, Filme SUA, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Rudy Mancuso, Camila Mendes, Francesca Reale, Maria Mancuso, J.B. Smoove, Andy Grotelueschen, Camila Senna, Regina McMahon, Gregory Jones, Finn Brown
  • Regie: Rudy Mancuso
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
04.04.2024, 17:11
52
0
Cufundă-te în lumea lui Rudy Mancuso în Muzică, o comedie romantică care urmărește aventurile lui Rudy, un tânăr artist stradal din Newark cu o viziune neobișnuită asupra lumii datorită sinesteziei sale. Regizat de Rudy Mancuso, filmul promite o explorare unică a dragostei, muzicii și căutarea identității. În rolurile principale, Rudy Mancuso, Camila Mendes, Francesca Reale, Maria Mancuso și JB Smoove. Filmul „Muzica” ar trebui să se distingă prin originalitate și ritm dinamic.

Rudy, interpretat de Rudy Mancuso, este un artist de stradă carismatic, dar nemotivat, care trăiește în cartierul Ironbound din Newark. Unic, Rudy este binecuvântat cu o afecțiune rară numită sinestezie, care îi permite să perceapă sunetele de zi cu zi, de la claxonele mașinii până la picurarea apei, ca ritmuri complexe. Această abilitate neobișnuită a avut un impact profund asupra muzicii și asupra perspectivei sale asupra vieții.

Viața lui ia o întorsătură haotică atunci când un incident neobișnuit - este doborât de cunoștință de o bucată de pește înghețat - îl duce la Isabella, interpretată de Camila Mendes. Isabella, o tânără braziliancă care lucrează la piața locală de pește, pare să-l înțeleagă pe Rudy într-un mod pe care nimeni altcineva nu îl poate înțelege. Între moștenirea sa culturală, femeile din viața lui și muzica din capul lui, Rudy se află în centrul unui triunghi amoros complex.

Música" este prezentată ca o comedie romantică neconvențională, care vibrează în ritmul propriu, aducând un omagiu experiențelor personale ale lui Rudy Mancuso. Pe lângă rolul principal, Mancuso servește ca regizor, co-scenarist, compozitor și coregraf.

HD Musica (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)