Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mary cea cu vino-ncoa' (1998)
HD

Mary cea cu vino-ncoa' (1998) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: There's Something About Mary (1998)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Cameron Diaz, Matt Dillon, Ben Stiller, Lee Evans, Chris Elliott, Lin Shaye, Jeffrey Tambor, Markie Post, Keith David, W. Earl Brown
  • Regie: Peter Farrelly, Bobby Farrelly, Danny Byers
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 00:22
16
0
Ted Stroemann este un elev de liceu slăbănog și provocator, care are norocul să meargă la balul de absolvire din Rhode Island cu frumoasa Mary Jenson. Este o colegă de clasă superbă și dulce. Fata îl ia cu ea după ce el îl protejează pe fratele ei mare, dar retardat mintal, Warren, de bătăușii locali. La câteva minute după ce și-a întâlnit părinții la bal, Ted are un accident și este dus imediat la spital.

După aceasta, nu a mai văzut-o niciodată pe Mary, deoarece familia ei s-a mutat ulterior departe de fosta lor reședință în Florida. Treisprezece ani mai târziu, Ted este un jurnalist harnic care încă se gândește la Mary în fiecare zi. La sfatul prietenului său, Ted îl angajează pe Pat Healy, un detectiv privat, pentru a găsi fata visurilor sale și a afla toate detaliile despre viața ei. Odată ajunsă în Florida, Pat descoperă că Mary este încă singură și petrece mult timp cu vecina ei bronzată și de vârstă mijlocie, Magda, și cu câinele ei mic.

După ce a petrecut ceva timp spionând-o și a observat că este încă la fel de frumoasă și fermecătoare pe cât a spus Ted, Pat se îndrăgostește de ea. Cu toate acestea, la întoarcerea în Rhode Island, el o descrie pe Mary în termeni extrem de neatractiv, ceea ce aproape neagă interesul lui Ted pentru ea. Cu toate acestea, Ted își face încă curajul și se îndreaptă spre Statul Sunshine pentru a o găsi și a vedea singur.

HD There's Something About Mary (1998) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1