Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Interviul (2014)
HD

Interviul (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Interview (2014)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: James Franco, Seth Rogen, Randall Park, Diana Bang, Lizzy Caplan, Timothy S. Simons, Rhys Alexander, James Yee, Paul Bye, Geoff Gustafsson
  • Regie: Seth Rogen, Evan Goldberg
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
12.03.2024, 16:25
24
0
Dave este jurnalist și, de asemenea, gazda unui talk-show sponsorizat de cel mai bun prieten al său, Aron. Împreună încep să se gândească ce să facă pentru a-și îmbunătăți propriile evaluări. După un timp, ajung la concluzia că trebuie să-l intervieveze pe dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un, ceea ce niciun american nu a putut să facă vreodată. Din acel moment încep să se pregătească pentru cel mai important interviu al carierei lor, neaşteptându-se deloc cu ce se vor confrunta în viitorul apropiat.

Cert este că CIA îi abordează și le cere o mică cerere. Vor ca băieții să-l omoare pe dictator, după care pot primi o recompensă bănească impresionantă. Băieții sunt forțați să accepte cererea CIA, pentru că înțeleg că este absolut imposibil să refuzi o astfel de organizație. Cu toate acestea, ei sunt complet nesiguri că vor putea duce la bun sfârșit sarcina, deoarece sunt cei mai răi ucigași din lume. Cu toate acestea, ei încearcă să vină cu o modalitate care să le permită să realizeze ceea ce își doresc.

După ceva timp, se stabilește o dată pentru interviu, care ar trebui să fie ultima pentru cel mai teribil dictator, care nici măcar nu este conștient de pericol.

HD The Interview (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)