Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Frați vitregi (2008)
HD

Frați vitregi (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Step Brothers (2008)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Steenburgen, Richard Jenkins, Adam Scott, Kathryn Hahn, Andrea Savage, Lurie Poston, Elizabeth Jozamp, Logan Manus
  • Regie: Adam McKay
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 02:11
29
0
Intriga filmului fascinant va introduce spectatorii într-o poveste destul de veselă și jucăușă care spune povestea a doi bărbați adulți. În ciuda vârstei nu mai mici, bărbații din anumite motive au continuat să locuiască cu părinții lor. Unul dintre eroi locuia cu mama sa, iar celălalt cu tatăl său.

Într-o bună zi, părinții decid să-și legalizeze relația pentru a trăi împreună sub un singur acoperiș. Personajele principale nu se așteptau deloc la o asemenea întorsătură a evenimentelor. După nunta părinților, începe o adevărată sărbătoare a râsului, în care este loc pentru gelozia amuzantă din partea a doi bărbați adulți față de părinții lor, precum și pentru războaie stupide între ei și poate chiar pentru un armistițiu. , pentru că fără ea nu se poate aștepta nimic bun.

Dar despre asta putem vorbi puțin mai târziu. Deocamdată, personajele principale încearcă să se pregătească pentru nunta părinților lor, pentru că acest lucru nu se întâmplă în fiecare zi. Acum încă habar nu au ce îi așteaptă în viitorul foarte apropiat. Acest film, a cărui idee deja aduce zâmbetul fețelor, va face spectatorii să se distreze pe tot parcursul filmului. Urmăriți un film de comedie captivant și aflați despre totul direct.

HD Step Brothers (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1