Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Four More Years - Inca Patru Ani (2010)
HD

Four More Years - Inca Patru Ani (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Romantic, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Björn Kjellman, Erik Erikson, Tova Magnusson-Nørling, Andre Wikström, Sten Ljunggren, Malte Aronsson, Elisabeth Falk, Alben Holmberg, Johan Friberg, Cecilia Gralde
  • Regie: Tova Magnusson-Norling
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
11.03.2024, 16:33
36
0
Liderul partidului politic David Holst este unul dintre cei mai populari politicieni din Suedia. Este chipeș, spiritual, popular și este principalul candidat la postul de prim-ministru al țării. Dar ceea ce la început pare a fi o victorie ușoară se transformă într-o înfrângere debilitantă atunci când celălalt partid câștigă alegerile și preia conducerea țării timp de patru ani, formând cabinetul pe care îl va conduce ca șef al guvernului. Pe deasupra, David se îndrăgostește brusc.
Dar problema nu este că este deja căsătorit sau că s-a îndrăgostit de un alt tip, ci că bărbatul de care s-a îndrăgostit, Martin, este singura persoană de pe Pământ pe care nu o poate iubi, pentru că este secretarul Anunțați partidul de opoziție care a câștigat alegerile! Acum riscă totul - familia, partidul și propriul său titlu. Dacă nu își pot păstra relația secretă, un scandal public amenință să le distrugă carierele ambelor. Dar David nu are nicio dorință să joace aceste jocuri și, în cele din urmă, un ciclu de greșeli și neînțelegeri îi face să-și piardă dragostea... aproape.

HD Four More Years - Inca Patru Ani (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)