Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Drugstore June (2024)
HD

Drugstore June (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Mister, Filme 2024, Comedie, Crimă
  • Actori: Esther Povitsky, Bobby Lee, Haley Joel Osment, Beverly D'Angelo, James Remar, Matt Walsh, Jackie Sandler, Bill Burr, Miranda Cosgrove, Danny Griffin
  • Regie: Nikolaus Goossen
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.03.2024, 17:21
45
0
Filmul urmărește o tânără care se confruntă cu consecințele unui jaf dintr-o farmacie în orașul ei natal. După ce un jaf neașteptat al unei farmacii locale are loc într-un loc mic, aparent calm, personajul principal, încercând să găsească sens evenimentelor care au loc în jurul ei, decide să ia ancheta în propriile mâini. Acest act devine nu numai o modalitate pentru ea de a-și ajuta comunitatea, ci și un pas către creșterea personală. În timpul investigației sale, ea se confruntă cu diverse provocări și obstacole, inclusiv nevoia de a depăși cicatricile emoționale ale unei relații cu un fost iubit care și-a lăsat o amprentă adâncă în inima ei. Cu fiecare nouă descoperire în timpul investigației, ea înțelege din ce în ce mai mult că a deveni adult nu înseamnă doar vârsta, ci și capacitatea de a accepta responsabilitatea pentru acțiunile cuiva, capacitatea de a înfrunta dificultățile și de a merge mai departe, în ciuda circumstanțelor. Această cale îl ajută pe personajul principal nu numai să rezolve crima, ci și să câștige o nouă înțelegere a ei și a locului ei în lume.

HD Drugstore June (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)