Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dragoste în lumina reflectoarelor (2022)
HD

Dragoste în lumina reflectoarelor (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Love in the Limelight (2022)
  • Gen: Romantic, Filme 2022, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Yvonne Coll, Rene Rivera, Nikki SooHoo, B Z Cullins, Robin Kemp, Karin Argoud, Tamari Dunbar, Christopher Robin Miller
  • Regie: Willie Ames, Vinnie Hung, Rich Tabach
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.04.2024, 09:41
37
0
Noua poveste de dragoste din 2022 Hallmark Channel îi are în rolurile principale pe soțul și soția din viața reală, Alexa PenaVega și Carlos PenaVega. Povestea Love in the Spot se învârte în jurul Summer și Nick. În adolescență, a fost un fan devotat al popularei trupe de băieți Mendez Boyz, în special Nick, care era solistul trupei. După ce a primit o scrisoare dulce de fan de la Summer, Nick decide să-i întoarcă apelul, pornind de la o prietenie care durează până în ziua de azi. Când managerul lui Nick îi aranjează să cânte într-un mic loc din orașul natal al lui Summer, Salt Lake City, unde acum lucrează în domeniul resurselor umane la o universitate locală, se întâlnesc în sfârșit față în față. Este clar că prietenia lor a deschis calea unei relații romantice. Dar își va mărturisi Summer dragostea pentru Nick? Asta rămâne de văzut.

HD Love in the Limelight (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)