Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Comedie de groază (2000)
HD

Comedie de groază (2000) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Scary Movie (2000)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Anna Faris, Regina Hall, Marlon Wayans, John Abrahams, Shannon Elizabeth, Carmen Electra, Dave Sheridan, Frank B. Moore
  • Regie: Keenen Ivory Wayans
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.01.2024, 17:14
22
0
O parodie unică a filmelor de groază americane. Filmul este destul de vechi și conține clișee și referințe la filme populare din acea perioadă, precum Scream, The Ring, Friday the 13th, I Know What You Did Last Summer și altele. În același timp, în ciuda vechimii sale, filmul nu devine depășit, pentru că, în mod surprinzător, s-au făcut relativ puține noi grozăvii din acea perioadă, dar s-au făcut multe continuare.

În plus, referințele din acest film duc la clasicii genului, adică la filme care sunt repere în acest domeniu. Prin urmare, chiar și acum spectatorul poate fi interesat să vizioneze această parodie magnifică.

Complotul se bazează pe un grup de studenți care a lovit un trecător pe un drum pustiu. După care încep să primească mesaje ciudate, în campus operează un maniac, care extermină treptat pe fiecare din acest grup. Drept urmare, trebuie să afle cine este acest maniac misterios.

Conturul general al intrigii este presărat cu un număr mare de inserții umoristice; unele episoade au fost citate de mult timp. Prin urmare, dacă nu l-ați vizionat, este timpul să vă oferiți emoții pozitive, iar dacă l-ați vizionat, nu va strica să îl vizionați din nou.

HD Scary Movie (2000) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1