Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Clasa întâi (2024)
HD

Clasa întâi (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Upgraded (2024)
  • Gen: Romantic, Filme SUA, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Camila Mendes, Archie Renault, Marisa Tomei, Lena Olin, Anthony Head, Thomas Kretschmann, Gregory Montel, Rachel Matthews, Fola Evans-Akingbola, Aimee Carrero
  • Regie: Carlson Young
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
12.02.2024, 14:50
110
0
Filmul de comedie „Clasa întâi - Upgraded (2024)” se bazează pe povestea tinerei și ambițioasei Anna, ale cărei vise de a o carieră în lumea artei o conduc în cele mai neașteptate situații. Pe măsură ce își începe călătoria de stagiu, se concentrează pe impresionarea șefului ei pretențios, Claire. Anna are șansa să plece într-o călătorie de afaceri, iar Claire îi cumpără cu generozitate un bilet la clasa întâi pentru a evidenția importanța misiunii. Dar avionul devine nu doar un loc pentru gânduri de afaceri. În timpul zborului, Anna îl întâlnește pe faimosul critic de artă și fermecătorul Will, care, confundând-o cu Claire, începe o conversație. Implicată în această situație ridicolă, Anna, în loc să corecteze neînțelegerea, decide să profite de ocazie și să pretindă că este o femeie șefă serioasă și influentă. Ea se străduiește să-l impresioneze pe Will, pentru că în fața lui vede nu doar o oportunitate de a-și extinde cercul social, ci și o șansă de a întâlni o persoană importantă și influentă în lumea artei.

Dar cu cât durează această neînțelegere amuzantă și prelungită, cu atât îi este mai dificil pentru Anna să mențină imaginea unei femei de afaceri serioase. Încercările ei de a se comporta ca un șef se termină din ce în ce mai mult în situații comice, iar greșelile amuzante și circumstanțele ridicole duc la consecințe imprevizibile. Regizorul filmului, Carlson Young, cunoscut pentru talentul său de a crea intrigi vii și imprevizibile, duce din nou spectatorul într-o călătorie captivantă prin labirinturile relațiilor umane și ale neînțelegerilor comice. Iar rolul Annei, plin de farmec și umor, îi revine talentatei Camila Mendes, care aduce cu ușurință strălucire și viață imaginii personajului principal, făcând fiecare scenă unică și memorabilă. Urmărește filmul Upgraded online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Upgraded (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1