Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Câinele, adevăratul meu prieten (2017)
HD

Câinele, adevăratul meu prieten (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Dog's Purpose
  • Gen: Dramă, Familie, Fantastic, Filme 2017, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Josh Gad, Dennis Quaid, Peggy Lipton, Bryce Ghaisar, KJ Apa, Juliet Rylance, Luke Kirby, Gabrielle Rose, Michael Bofshever, Britt Robertson
  • Regie: Lasse Hallström
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
04.01.2024, 23:58
94
0
Din timpuri imemoriale, un câine este un prieten adevărat și devotat al omului. Adesea, aceste animale amabile sunt gata să-și sacrifice chiar și propriile vieți pentru a salva o persoană.

Bailey este un câine dulce și amuzant. Se împrietenește cu băiețelul Eaton. Împreună cresc, dezvoltă și joacă jocuri. Cu o dispoziție veselă și bună, Bailey este foarte curioasă de tot ce e în jurul ei. Întregul spațiu din jur trebuie studiat și explorat. Uneori, distracția lui aduce multe necazuri tatălui băiatului. Câinele este întotdeauna preocupat de sensul vieții sale. Ce poarta el?

Dar, mai ales, câinii nu înțeleg oamenii. Uneori se comportă ciudat și ilogic. Ce vrea Eaton de la el când își învârte degetul? Și de ce tata țipă uneori și îl închide noaptea în garaj? Bailey trebuie adesea să-și apere proprietarul sau chiar să-l împingă să întâlnească o fată când va crește. Când timpul din mica lui viață se termină, ceea ce îl îngrijorează cel mai mult pe câine este stăpânul său necunoscut. Cum va fi el fără protecție și sprijin?

Dar după moarte, sufletul prietenului lui Eaton se mută în trupul unui câine ciobănesc polițist. Acum are o nouă misiune - caută criminali! Poate sensul lui în viață este să ajute oamenii?

Dacă devine un mic corgi drăguț? Atunci cum să salvezi oamenii? La urma urmei, nu poți alerga repede pe picioare atât de scurte.

HD A Dog's Purpose Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar