Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bunicul dezlănțuit (2016)
HD

Bunicul dezlănțuit (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Dirty Grandpa (2016)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza, Jason Mantzoukas, Dermot Mulroney, Julianne Hough, Jeffrey Bowyer-Chapman
  • Regie: Dan Mazer
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 03:26
85
0
Jason, un tânăr avocat în devenire, se află în pragul celui mai emoționant moment din viața sa - nunta cu fiica șefului său, care îi va deschide perspective incredibile de carieră. La cererea bunicului său Dick, un general pensionar, cu un temperament ușor și o imaginație sălbatică, acceptă să-l însoțească în Florida, pentru că bătrânul tocmai experimentase înmormântarea soției sale și, la vremea aceea, mergeau adesea acolo. Imaginați-vă surpriza lui Jason când bunicul dezordonat, fără ezitare, a acceptat oferta fetelor drăguțe de a merge cu ele la Daytona, un oraș stațiune situat pe coasta caldă a Oceanului Atlantic. Și în timp ce mireasa emoționată, epuizată, se pregătește de nunta solemnă, eroul nostru, ușor șocat de această întorsătură a evenimentelor, se grăbește împreună cu bunicul său vesel către aventuri incredibile de primăvară. Acolo, pe o coastă superbă, printre multe fete pe jumătate goale aflate în vacanță, se vor găsi într-o mulțime de situații nebunești și incredibil de amuzante, în care Jason și Dick vor înțelege că, indiferent de ce, sunt o singură familie, iar nepotul lor are o multe de învățat din experiența amuzantă, dar sofisticată a bătrânului, iar el, la rândul său, are ceva de învățat de la nepotul său.

HD Dirty Grandpa (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.








Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar