Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)
HD

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Borat! - Învățături din America pentru ca toată nația Kazahstanului să profite
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Sacha Baron Cohen, Pamela Anderson, Ken Davitian, Luenelle, Chester, Charlie, Ilham Aliyev, Bob Barr, Carol De Saram, Mitchell Falk
  • Regie: Larry Charles
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.02.2024, 00:58
14
0
Intriga filmului se concentrează pe un jurnalist kazah obișnuit pe nume Borat, care a reușit să-și cucerească țara cu glume și glume pline de spirit. Acum are o misiune importantă - o călătorie în SUA. Intenționează să facă un reportaj despre cum să trăiești în această țară maiestuoasă, despre care sunt atâtea zvonuri și bârfe. După ce și-a luat rămas bun de la cei dragi, inclusiv un frate bolnav mintal și o soră prostituată, jurnalistul și producătorul său se îndreaptă spre aeroport.

Ajuns în state, Borat este încântat de decorul și atmosfera locală: vede pentru prima dată un metrou și un excavator. Viața în SUA este mult diferită de existența obișnuită într-un mic sat asiatic, ceea ce înseamnă că un kazah se poate aștepta la multe situații amuzante. Treptat, începe să stabilească legătura cu locuitorii locali, învață multe lucruri noi și nu uită să ia notele necesare.

Cu toate acestea, după ce a văzut-o pe vedeta fatală Pamela Anderson la televizor, la un canal local, înțelege că acesta este scopul principal al vizitei sale în această țară! Câștigă inima „frumuseței Malibu” și căsătorește-te cu ea. Și acum toate filmările planificate ale filmului documentar au dispărut în fundal. Borat zboară la Los Angeles cu intenția de a-și realiza visul.

HD Borat! - Învățături din America pentru ca toată nația Kazahstanului să profite Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1