Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bal cu scandal (2002)
HD

Bal cu scandal (2002) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Van Wilder: Party Liaison (2002)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Ryan Reynolds, Tara Reid, Tim Matheson
  • Regie: Walt Becker
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
13.04.2024, 14:23
54
0
„Party King” este o franciză care a început cu comedia de cult din 2002 „National Lampoon’s Van Wilder”. Este în al șaselea an de studii, deoarece preferă distracția și aventura nesfârșite din viața de student.

Personajul principal, Van Wilder, interpretat de Ryan Reynolds, este întruchiparea spiritului liber, a spontaneității și a unui simț al umorului excepțional bucuria din toată inima a vieții se confruntă cu rezistența administrației universității și a jurnalistului Gwendolyn Pierce, care decide să scrie un articol despre Van Wilder.

The Party King a devenit un clasic de cult pentru umorul său, personajele pline de culoare și atmosfera bună a petrecerilor nesfârșite la facultate. De asemenea, transmite lecții importante despre echilibrul distracției și responsabilităților, precum și despre valoarea prieteniei și a dragostei adevărate. După debutul cu succes al francizei, „The King of Parties” a fost continuat cu mai multe sequel-uri care au completat poveștile lui Van Wilder și aventurile lui nesfârșite într-un campus universitar.

HD Van Wilder: Party Liaison (2002) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)