Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Asiatici bogați și nebuni (2018)
HD

Asiatici bogați și nebuni (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Crazy Rich Asians (2018)
  • Gen: Filme 2018, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, Gemma Chan, Lisa Lu, Awkwafina, Harry Shum Jr., Ken Jeong, Sonoya Mizuno, Chris Pan
  • Regie: Jon M. Chu
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
17.01.2024, 03:27
69
0
Bazat pe romanul lui Kevin Kwan, Crazy Rich Asians, lansat în 2018, este o comedie-dramă cu elemente de romantism și o paletă culturală vibrantă. Regizorul Jon M. Chu a creat cu pricepere o lume magnifică de bogăție și lux care se concentrează pe o tânără, Rachel Chu, și pe iubitul ei incredibil de bogat, Nick Yang.

Intriga filmului începe atunci când Rachel Chu (interpretată frumos de Constance Wu), profesor de economie la New York, primește o ofertă de a călători în Singapore cu Nick Yang (interpretat eroic de Henry Golding). Ea nu știe că Nick este moștenitorul uneia dintre cele mai bogate familii din Asia. Din acest moment începe călătoria ei în lumea de elită a elitei asiatice. La sosire, Rachel descoperă că iubitul ei nu este doar bogat, ci extrem de bogat, iar călătoria lor se transformă într-un tur al conacelor magnifice, petrecerilor excepționale și restaurantelor luxoase. Cu toate acestea, ea se confruntă și cu invidie, prejudecăți și relații dificile cu membrii familiei lui Nick, în special cu mama lui, care crede că Rachel nu este demnă de fiul ei.

Toate acestea fac din Crazy Rich Asian o călătorie palpitantă într-o lume a luxului extravagant, dar ridică și întrebări importante despre familie, iubire și acceptarea ta pentru ceea ce ești. Filmul se concentrează și pe lupta lui Rachel pentru identitatea ei într-o lume în care societatea și normele culturale joacă un rol important. În ceea ce privește performanța vizuală, filmul uimește spectatorul cu peisaje uimitoare, modă și design interior. Momentele de comedie și personajele strălucitoare adaugă lejeritate acestei povești despre valorile familiei, prietenie și, bineînțeles, dragoste. Crazy Rich Asians este o călătorie într-o lume a bogăției și a prieteniei care lasă o impresie de neuitat și ne amintește că adevărata valoare se află în noi, indiferent de soldul contului nostru bancar. Urmărește filmul Crazy Rich Asians online - Asiatici bogați și nebuni (2018) la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Crazy Rich Asians (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar