Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Winchester: Casa spiritelor (2018)
HD

Winchester: Casa spiritelor (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Winchester (2018)
  • Gen: Fantastic, Horror, Mister, Thriller, Filme 2018, Filme SUA, Biografic
  • Actori: Helen Mirren, Sarah Snook, Finn Scicluna-O'Prey, Jason Clarke, Emm Weissman, Alana Fagan, Rebecca Makar, Tyler Coppin, Michael Carman, Angus Sampson
  • Regie: Michael Spierig, Peter Spierig
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.01.2024, 19:54
25
0
Multă vreme, clanul de arme Winchester a trăit și a prosperat, furnizând arme diferitelor unități militare. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, singura moștenitoare supraviețuitoare a clanului a fost Sarah, care își pierduse recent propriul soț. Ea trebuie să locuiască într-un conac de lux de la marginea orașului, iar mulți oameni care trec pe acolo sunt geloși pe ea. Cu toate acestea, Sarah nu are timp pentru oameni invidioși - conacul în care locuiește necesită reconstrucție constantă și acumulare. Planul arhitectural general al clădirii este complet lipsit de orice logică, te poți plimba pe coridoare ca prin labirinturile Minotaurului, iar în fiecare zi apar din ce în ce mai mulți pereți noi în clădire.

Această construcție are o bază puternică. Și nu este vorba deloc despre un capriciu al unui om bogat, nu despre o nepoată găsită accidental în străinătate și nici măcar despre Eric Price, un medic talentat invitat de Sarah să „rămâne”. Sufletele celor care au fost uciși de armele create de clanul lor s-au stabilit în conacul ei - sunt mai mult de o sută de ei aici. Și aproape fiecare dintre ei intenționează să o omoare pe Sarah pentru a pune capăt vărsării de sânge create de mitralierele lor. De dragul lor sunt construite toate aceste coridoare și ziduri confuze. Vezi Winchester. Filmul Winchester: Casa spiritelor online 2018 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p îl avem complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Winchester (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1