Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
War Dogs (2016)
HD

War Dogs (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme romanesti, Filme SUA, Biografic, Comedie, Crimă
  • Actori: Miles Teller, Jonah Hill, Ana de Armas, Kevin Pollack, Bradley Cooper, JB Blank, Patrick St. Esprit, Sean Tobe, Eddie Jamison, Daniel Berson
  • Regie: Todd Phillips
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Romania,SUA
0 Voturi
26.07.2023, 17:51
146
0
Un film de aventură plin de acțiune numit" băieți cu arme " spune povestea a doi traficanți de arme. Un American pe nume David Pakusa locuiește în Miami, care are reputația de a fi o stațiune de lux, vizitată cu nerăbdare de vedete de talie mondială. Bărbatul a avut ghinion de multă vreme: mai întâi a fost expulzat de la facultate, apoi s-a certat cu părinții din această cauză și apoi a plecat de acasă.
După ce a trecut prin multe posturi vacante, David și-a găsit un loc de muncă temporar ca terapeut de masaj într-un salon scump. Apoi soția lui declară că este însărcinată. Pakuza caută urgent modalități de creștere a veniturilor. După ce a întâlnit accidental un vechi prieten, el acceptă oferta sa de a vinde arme prin Internet. Ocupația este ilegală, deci trebuie să instalați un program special pe computer. Așa încep aventurile incredibile ale personajului principal.

HD War Dogs (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar