Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Imitation Game. Jocul codurilor (2014)
HD

The Imitation Game. Jocul codurilor (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Război, Thriller, Filme SUA, Filme englezesti, Biografic
  • Actori: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear, Allen Leech, Matthew Beard, Charles Dance, Mark Strong, James Northcote
  • Regie: Morten Tyldum
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, SUA
0 Voturi
16.01.2024, 04:25
84
0
În 1939, Imperiul Britanic a declarat război celui de-al Treilea Reich. Inteligența se confruntă cu o problemă serioasă, deoarece inamicul are o nouă mașină de criptare numită „Enigma”, care permite coordonarea acțiunilor submarinelor. Genialul matematician Alan Turing primește o invitație la Bletchley Park pentru a fi intervievat de Alexander Denniston. El face parte dintr-o echipă concepută pentru a crea un algoritm de decriptare universal. Personajul principal realizează că creierul uman nu este capabil să proceseze volume mari de date în timp real. Prin urmare, este necesar să se creeze un dispozitiv specializat. Managerul respinge ideea lui Alan, așa că trebuie să scrie personal un mesaj lui Winston Churchill. Cu sprijinul acestuia din urmă, Turing conduce programul și comandă un computer prototip numit „Christopher”. Apoi, prin probleme speciale publicate în ziare, atrage la muncă câțiva matematicieni străluciți.

HD The Imitation Game. Jocul codurilor (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar