Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Shakuntala Devi (2020)
HD

Shakuntala Devi (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
01.02.2024, 02:53
64
0
În filmul Shakuntala Devi: Computer Man, o femeie din India pe nume Anupama Banerjee zboară la Londra în 2001 în compania soțului ei Ajay și își dă imediat în judecată propria mamă, Shakuntala Devi. Cert este că în anii treizeci ai secolului trecut, părinții au descoperit la copilul lor abilități incredibile în domeniul calculelor matematice. Familia locuia la acea vreme în Bangalore și se confrunta cu dificultăți financiare. Din acest motiv tatăl, al cărui nume este Bishou, decide să folosească un truc. El adună o mulțime de privitori și, pentru o mică taxă, se oferă să pună orice întrebare pentru a testa abilitățile fiicei sale. Pe măsură ce crește, personajul principal începe să realizeze că este exploatată.
Întrucât în ​​realitățile actuale domnișoara încă nu are unde să meargă, ea adăpostește o ranchină și mai târziu își plânge adesea tatăl pentru lipsa unei copilării normale și mama ei pentru că nu a susținut fiica ei. În 1954, Anupama vine pentru prima dată la Londra, dar acest eveniment vesel este umbrit de o revelație bruscă. Se pare că un iubit pe nume Dheeraj o folosea pur și simplu pe fată. Tipul nu a iubit-o niciodată și se va căsători în curând cu altcineva. Cu toate acestea, în Marea Britanie trebuie să câștigi mult pentru a trăi normal, așa că nu poți fi trist mult timp.

HD Shakuntala Devi (2020) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1