Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
One Life (2023)
HD

One Life (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Istoric, Filme englezesti, Filme 2023, Biografic
  • Actori: Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter, Johnny Flynn, Lena Olin, Tim Steed, Matilda Thorpe, Daniel Brown, Alex Sharp, Jiri Simek, Romola Garai
  • Regie: James Howes
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
15.03.2024, 10:40
84
0
Filmul îi are în distribuție pe de două ori câștigător al Oscarului Anthony Hopkins, precum și pe Johnny Flynn, Helena Bonham Carter și Jonathan Pryce. Restul distribuției îi include pe Lena Olin, Romola Garai, Adrian Rawlins, Samantha Spiro, Martha Keller, Alex Sharp, Ziggy Heath și Tom Glenister. Hopkins și Flynn au jucat personajul principal - aceeași persoană în diferite perioade ale vieții sale. Criticii au comparat deja filmul britanic One Life cu filmul cult american Schindler's List.

Filmul dramă One Life se concentrează pe agentul de bursă britanic Nicholas Winton. Intriga este împărțită în două linii temporale. Unul are loc la sfârșitul anului 1938, iar al doilea în 1988. Cu câteva luni înainte de atacul Germaniei naziste, Nicholas a reușit să scoată 669 de copii din Cehoslovacia în timpul ocupației germane. Conștient de amenințarea care se profilează, el a ajutat la întocmirea unei liste a copiilor evrei care aveau nevoie de salvare și, la întoarcerea în Marea Britanie, a lucrat pentru a îndeplini cerințele legale pentru a aduce copiii în Marea Britanie și a găsi familii pentru ei. Operațiunea a devenit ulterior cunoscută sub numele de „Transportul pentru copii cehă”.

Doar tenacitatea lui Winton în lupta împotriva mașinii birocratice și încrederea lui în finalizarea cu succes a operațiunii au ajutat sute de nevinovați să scape de ororile războiului. Cincizeci de ani mai târziu, singurul său regret este că nu a putut salva mai multe vieți.

P.S. În timpul unui episod din 1988 al popularului talk-show de la BBC cu Winton însuși, prezentatorul Esther Rantzen a întrebat: „Există cineva în studioul nostru care își datorează viața lui Nicholas Winton? Dacă da, te rog să te ridici.” Toți cei din studio s-au ridicat. O înregistrare a acestei întâlniri poate fi găsită acum pe YouTube, unde videoclipul a strâns milioane de vizualizări. În anii 1980, soția lui Winton a găsit un album cu notițe despre copiii pe care i-a ajutat soțul ei.

HD One Life (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)