Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Căpitanul Phillips (2013)
HD

Căpitanul Phillips (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Captain Phillips (2013)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Biografic, Crimă
  • Actori: Tom Hanks, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman, Faisal Ahmed, Mahat M. Ali, Michael Chernus, Yul Vasquez
  • Regie: Paul Greengrass
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 03:32
94
0
O poveste bazată pe evenimente reale despre deturnarea unei mari nave containere în largul coastei Africii. Acest incident cu pirații somalezi s-a petrecut în aprilie 2009, când o navă container condusă de Richard Phillips a fost deturnată de pirați.

Mai exact, capturarea piraților somalezi a eșuat, grație eforturilor echipajului navei. Multă vreme echipa a rezistat și în cele din urmă a reușit să-i alunge pe somalezi. L-au luat însă pe căpitan cu ei, iar el a trebuit să rămână în captivitate mult timp.

După ce a fost eliberat, Phillips a scris o carte de memorii care a descris situația cu capturarea navei sale, precum și capturarea lui însuși. Această poveste a fost imediat cumpărată de o mare corporație de film, care a apreciat imediat potențialul ridicat al intrigii.

Pe lângă dinamică, acțiune și povești despre destinele oamenilor individuali, această imagine ridică, desigur, probleme sociale. În special, ne confruntăm cu întrebarea de ce pirații somalezi devin pirați și, de asemenea, de ce nu găsesc altceva de făcut? Cum ar trebui să răspundă o societate capitalistă la astfel de fenomene?

HD Captain Phillips (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar